un moment d'un dels cursos de cuina

Vídeo del projecte Easycooking

19-06-2018

Com ja us vam explicar el mes d'abril, EASYCOOKING és un projecte europeu cofinançat pel programa ERASMUS+ de la CE, emmarcat en l’acció clau “associacions estratègiques de cooperació per a la innovació i l’intercanvi de bones pràctiques”. L’objectiu és coproduir un llibre de receptes de cuina fàcil i millorar l’autonomia de les persones amb discapacitat intel·lectual a través de sessions de formació de cuina fàcil i cultiu d’aliments a petita escala. Durant aquest temps, els diferents socis del projecte hem aportat un número important de receptes tradicionals dels respectius països, i el grup de recerca en nutrició de la Harokopio University (Grècia) n’ha fet un anàlisi nutricional en detall, que ha servit per seleccionar-ne les més saludables. 

Easycooking es va iniciar el setembre del 2017 i, a dia d'avui, estem desenvolupant els cursos de cuina destinats als usuaris de les diferents entitats sòcies del projecte (VTC Margarita de Grècia, EPSYME de Grècia), Harokopio University de Grècia, Organization Earth de Grècia, ARCIL de Portugal i Orchardville d'Irlanda del Nord). La finalitat d'aquests cursos és que les persones usuàries aprenguin receptes i criteris de cuina saludable, consells de nutrició, com escollir els ingredients i gestionar l’economia domèstica per l’alimentació. Aquí en podeu consultar el Programa Easycooking FRN.

Prèviament, el mes d'abril us vam explicar que, a casa nostra, va tenir lloc una formació de cuina destinada als que són ara responsables de formar en els cursos de cuina. Aquí en eniu el vídeo resultant.

Entrades relacionades: