Treballa amb nosaltres

Si estàs interessat a participar en els processos selectius del Grup Fundació Ramon Noguera, omple el formulari següent i adjunta el teu currículum vitae. Si el teu perfil es l'adient per alguna de les places vacants, ens posarem en contacte amb tu

Ofertes de feina

CUINER/A

#14

FUNCIONS

En dependència del Cap de Serveis, es responsabilitzarà de liderar, coordinar, planificar i supervisar les activitats del departament de cuina i rebosteria, vetllant per l'optimització dels recursos disponibles i d'acord als criteris de cost, temps i qualitat preestablerts. S'assegurarà de treballar d'acord amb les normatives tècnic sanitàries definides. Impulsarà i participarà en el disseny i presentació de nous plats i cicles de menús. També es responsabilitzarà de fer els inventaris periòdics i de mantenir al dia les previsions de necessitats de matèries primeres, procurant una correcta gestió dels estocs de seguretat, realitzant les propostes de comandes . Així mateix, es responsabilitzarà de que la maquinària, instal.lacions i eines del departament, estiguin sempre en òptimes condicions.

REQUISITS:

Busquem un professional amb un mínim de 3 anys d'experiència desenvolupant les funcions pròpies de cuiner en un restaurant.
Pensem en un candidat/a , amb estudis d'hostaleria, gestió de comandes...

Aquest lloc de treball implica capacitat de planificació, iniciativa, autonomia i capacitat de gestió.

T'informem sense compromís

Dona'ns les teves dades i et truquem o et respondrem via email

Vull rebre comunicacions mitjançant el correu electrònic indicat al formulari
Imagen de seguimiento