2a experiència de Job Shadowing a la nostra entitat

17-03-2020

Del 9 al 13 de març, en el marc del projecte Erasmus+ SEIS d’emprenedoria i solucions innovadores, la nostra entitat ha acollit a dues professionals del sector de la discapacitat intel·lectual d'Uruguai, Natalia Medeiro i Isabel Morales, directora i tècnica respectivament de l’entitat APRODIME de Paysandú. 

Aquesta visita s'enmarca en una activitat de job shadowing (intercanvi de professionals) amb l’objectiu d’oferir una oportunitat per millorar la comunicació entre les organitzacions associades al projecte i fomentar la millora contínua del treball en xarxa. El projecte és en col·laboració entre països de la UE i de Llatinoamèrica i té l'objectiu d'aconseguir capacitar entitats i joves en emprenedoria social.

Durant la seva estada, la Natalia i la Isabel han tingut l'oportunitat de conèixer de primera mà els serveis i centres de Grup Fundació Ramon Noguera i conversar amb els professionals implicats. També s'han organitzat reunions i visites a d'altres entitats, organitzacions, museus, etc. de la ciutat de Girona. S'han pogut compartir bones pràctiques i experiència, i ha permès als professionals d’ambdues organitzacions veure la seva feina des d’un altre punt de vista, observar i comparar el funcionament dels centres, la metodologia de treball, els serveis i l’atenció cap a les persones amb discapacitat intel·lectual.

Com a apunt, l'estada havia de durar fins el dia 20, però degut a les recomanacions en relació al COVID-19, s'ha escurçat i han retornat cap a Uruguai abans del previst.

 

Entrades relacionades: