POLÍTICA DE PRIVACITAT

Mitjançant aquest lloc web no es recullen dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu coneixement ni consentiment, i tampoc se cedeixen a tercers.

La Fundació Ramon Noguera no utilitza galetes per recollir informació dels usuaris, ni registra les direccions IP de accés. Únicament s’utilitzen galetes pròpies, de sessió, amb finalitat tècnica (aquelles que permeten a l’usuari la navegació a través del lloc web i la utilització de les diferents opcions i serveis que en ella existeixen).

El lloc web, del qual n’és titular la Fundació Ramon Noguera, conté enllaços a llocs web de tercers, les polítiques de privacitat dels quals són alienes a les de la Fundació Ramon Noguera. En accedir a aquests llocs web, l’usuari podrà decidir si accepta les seves polítiques de privacitat i galetes. Amb caràcter general, si l’usuari navega per Internet, pot acceptar o rebutjar les galetes de tercers des de les opcions de configuració del navegador.

En compliment del previst per l’article 5 de la LOPD, s’informa que les dades de caràcter personal que es recullen directament de l’usuari mitjançant els diferents recursos disponibles en el lloc web seran tractats de forma confidencial i quedaran incorporats a fitxers dels quals la Fundació Ramon Noguera n’és la responsable, amb les finalitats que es detallen en el Registre General de Protecció de Dades, no essent utilitzades per a finalitats incompatibles amb aquestes. Les dades recollides podran ser cedides en els casos previstos, per a cada fitxer, en l’esmentat registre.

Els afectats poden exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició dirigint-se a la Fundació Ramon Noguera, mitjançant un escrit dirigit al carrer Indústria, 22, 17005 Girona.

AVÍS LEGAL

Aquest lloc web, el titular del qual n’és la Fundació Privada Ramon Noguera de Girona, amb NIF G17462128, domicili al carrer Indústria, 22, 17005 Girona, i amb el telèfon de contacte 972 237 611, està constituït pels llocs webs associats als dominis www.grupfrn.cat, www.lafundacio.net, www.shoppout.cat i www.larosaleda.cat

Propietat intel·lectual i industrial

El disseny del lloc web i els seus codis font, així com els logotips, marques i la resta de signes distintius que hi apareixen pertanyen a la Fundació Ramon Noguera i estan protegits pels corresponents drets de propietat intel·lectual i industrial.

Responsabilitat dels continguts

La Fundació Ramon Noguera no es fa responsable de la legalitat de llocs web de tercers des dels quals es pugui accedir a aquest lloc web. La Fundació Ramon Noguera tampoc respon per la legalitat de llocs web de tercers que puguin estar vinculats o enllaçats des d’aquest lloc web.

La Fundació Ramon Noguera es reserva el dret a realitzar canvis en el lloc web sense avís previ, amb la finalitat de mantenir actualitzada la seva informació, afegint, modificant, corregint o eliminant continguts publicats o el mateix disseny del lloc web.

La Fundació Ramon Noguera no serà responsable de l’ús que tercers facin de la informació publicada en el lloc web, ni tampoc dels danys soferts o pèrdues econòmiques que, de manera directa o indirecta, produeixin o puguin produir perjudicis econòmics, materials o sobre dades provocats per l’ús de l’esmentada informació.

Reproducció de continguts

Es prohibeix la reproducció total o parcial dels continguts publicats en el lloc web.

Registre General de Protecció de Dades

La informació sobre fitxers inscrits en el Registre General de Protecció de Dades es publica d’acord amb el previst a l’article 14 de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD).

La reproducció total o parcial del contingut del registre exigirà l’expressa autorització de la Fundació Ramon Noguera.

Les dades de caràcter personal incloses en el registre no podran ser objecte de tractament, ni utilitzar-se per finalitats diferents a les esmentades al registre.

Llei aplicable

La llei aplicable en cas de disputa o conflicte d’interpretació dels termes que conformen aquest avís legal, així com qualsevol qüestió relacionada amb els serveis del present lloc web, serà la llei espanyola.