Job Shadowing a Aprodime, Uruguai

Experiència de Job Shadowing a Uruguai

09-12-2019

De lཇ al 22 de novembre, en el marc del projecte Erasmus+ SEIS d’emprenedoria i solucions innovadores, la Sandra Mustera, tècnica de Recursos Humans, va viatjar fins a Paysandú, Uruguai, per participar en el Programa “Job Shadowing”.

Durant dues setmanes va participar en l’intercanvi d’experiències amb l’entitat APRODIME, que treballa per persones amb discapacitat intel·lectual a Paysandú, departament d’Uruguai. 

L’objectiu del programa era observar el funcionament del centre, la metodologia de treball, els serveis i l’atenció cap a les persones amb discapacitat intel·lectual, així com, a nivell general, la situació de les persones amb discapacitat intel·lectual en el país sud-americà.

A part del centre de referència, també va visitar diferents entitats i serveis que atenen aquest col·lectiu de persones, i també va poder visitar la Universitat i va ser entrevistada en mitjans de comunicació locals. Tot això li va permetre obtenir àmplia visió de la discapacitat intel·lectual a Uruguai.

L'experiència de la Sandra amb el programa Erasmus+, segons ella mateixa ha exposat, ha estat laboralment interessant però, sobretot, personalment enriquidora. Ha pogut conèixer una part del continent llatino-americà, i per sobre de tot, ha conegut a professionals excel·lents a l'altra banda de l'oceà. 

Entrades relacionades: