a l'hort ecosolidari de la UDG

S’acaba la primera edició dels seminaris de cuina del projecte EASYCOOKING

27-07-2018

Les dues últimes sessions dels seminaris de cuina del projecte EASYCOOKING es van centrar en els productes de proximitat.

Per una banda, vam visitar el Mercat del Lleó on vam poder conèixer de primera mà productes locals, ecològics, etc. i conèixer on comprar alguns dels ingredients principals de les receptes de l’EASYCOOKING.

Per l’altra, i en la darrera sessió del curs, vam visitar l’hort ecosolidari de la UdG on en Pep ens va explicar el projecte i l’Andreu ens va ensenyar les diferents plantes que hi tenen cultivades i les pràctiques d’agricultura ecològica que hi estan duent a terme (mulching, caldo d’ortigues, adob orgànic amb gallinassa ecològica, etc.). També vam poder veure l’evolució de les tomateres plantades pels formadors (durant el seminari de formació de formadors). Mireu com han crescut!!!!!

Vam acabar el curs responent als qüestionaris de l ‘estudi que s’està duent en el marc del projecte EASYCOOKING i entregant els certificats d’assistència.

Moltes gràcies a tots els participants!

Entrades relacionades: