Marxes saludables pel Dia Mundial de l'Activitat Física

12-04-2022

El passat dia 6 d'abril va ser el Dia Mundial de l'Activitat Física i, per aquest motiu, vam celebrar "la Setmana Saludable" amb tot un seguit d'activitats. De fet, vam canviar una mica la programació habitual d'activitats destinant unes hores a la setmana a fer marxes a diversos entorns naturals de Girona i rodalies.

Un total de 120 participants usuaris dels centres ocupacionals, llars i residències, van poder gaudir de les rutes programades, unes rutes que presentaven petits reptes i on la cooperació amb el grup ajudava a trencar la zona de confort, havent de superar-se i trencar les pròpies barreres físiques i psicològiques.

Per portar a terme l'activitat, vam fer una crida cercant persones que volguessin participar com a voluntàries en l'acompanyament durant les marxes i que gaudissin amb nosaltres de la natura i de l'esport. La resposta va tenir molt bona acollida i en breu us presentarem alguna d'aquestes persones voluntàries que ens explicaran la seva experiència a la fundació.

En definitiva, les rutes saludables ens ajuden a posar l'accent en la importància que té l'activitat física per a les persones i lluitar contra el sedentarisme.

       

Entrades relacionades: