II Trobada d'Amics als jardins de la Rosaleda

Fantàstica II Trobada d'Amics de la Fundació

27-07-2017

El divendres 21 de juliol va tenir lloc la II Trobada d'Amics de la Fundació, el club de mecenatge de la Fundació Ramon Noguera, on hi tenen cabuda totes les persones i empreses interessades en vincular-se i donar suport econòmic als nostres projectes socials. Aquest projecte es va iniciar l'any 2014 i actualment compta amb prop de 100 persones vinculades. Des de l'any passat, se celebra una trobada anual amb aquestes persones per compartir amb elles els nous projectes que estan en marxa a l'organització i per agrair-los el seu suport.

Enguany, la trobada tenir lloc a La Rosaleda Jardí Degustació i va acollir més de 70 assistents, entre ells, l'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, i els regidors Glòria Plana i Lluc Salellas. Pepita Perich, directora gerent de la Fundació Ramon Noguera, va donar la benvinguda a la celebració i, a continuació, Olga Casas, directora de l'àrea d'Infants, va presentar el projecte pilot d'aula especialitzada integrada a la Llar d'Infants El Carrilet de Salt. Aquest és un dels nous projectes que la fundació posarà en marxa a partir del setembre i que donarà cobertura a un àmbit de la infància que, fins ara, quedava desatès. La presentació va acabar amb un vídeo que comptava amb les intervencions de Eva Aynó, directora de la Llar d'Infants El Carrilet, Wenxuan Zhang, mare d'un usuari del CDIAP i de la futura aula especialitzada, i Esther Ayuso, mare d'un altre infant usuari del CDIAP i molt reivindicativa respecte d'aquest nou servei que podrem oferir properament.

La trobada va finalitzar amb un sopar a peu dret als jardins de la Devesa, en un entorn inigualable; un àpat elaborat a la nostra cuina amb productes propis com la pasta ecològica d'Aliments d'Onyar.

Si voleu formar part d'aquesta xarxa d'amics que és el nostre club de mecenatge, feu clic aquí.

Entrades relacionades: