Assistim al Congrés Nacional d'Atenció Precoç a Bilbao

06-11-2023

Aquest cap de setmana hem estat al Congrés Nacional d'Atenció Precoç organitzat per GAT a Bilbao, on hem presentat els primers resultats de la recerca sobre l'efecte de les pantalles en el desenvolupament psicomotor en infants d'1 a 4 anys.

En els darrers anys, s'ha observat un augment de les consultes als CDIAPs per retard del llenguatge i dificultats de relació. Per aquest motiu s'ha portat a terme un estudi sobre la relació entre l'ús de pantalles i el desenvolupament en la primera infància.

Els CDIAPs de la Fundació Ramon Noguera, juntament amb 5 CDIAPs més i amb l'equip de recerca ERIDIQV de la Universitat de Girona, hem participat en un estudi sobre els efectes del consum de pantalles en infants.

I aprofitant que ahir va ser el Dia Internacional del Nen, volem recordar que cal evitar l’exposició a les pantalles als infants de 0-3 anys pels efectes que s’han observat en el desenvolupament i el comportament en edats primerenques i que caldria potenciar la interacció i el contacte social directa.

Link a l'estudi realitzat:

Estudi

#CDIAP #pantalles #infants #ERIDIQV
@univgirona @ccpladelestany @santtomas

Entrades relacionades: