VI Trobada d'Amics de la Fundació

21-07-2023

Ahir, 20 de juliol, es va celebrar la VI Trobada anual d'Amics de la Fundació.

Prop d'un centenar de persones van poder gaudir d'una vetllada esplèndida al restaurant La Rosaleda Jardí Degustació.

El president, Salvi Amagat, va donar la benvinguda als assistents, fent èmfasi en la gran tasca de la fundació durant tots aquests anys.  Seguidament, la directora gerent, Pepita Perich, va fer balanç de l'últim any, presentant les dades econòmiques, de recursos humans i de persones ateses més destacades.

A continuació, es va entrar en el tema clau de la trobada d'enguany "Creativitat i innovació". Des de la Fundació sempre hem apostat per això, de fet la innovació és un dels nostres principals valors. Treballar des de la vessant de la creativitat i la innovació permet ajudar a desenvolupar diferents aspectes de les persones  i això fa que tingui un impacte significatiu en la seva qualitat de vida. Des d'una visió professional  de la mà de la directora tècnica de STO-LLars, Ester Triadó, i de l'Ester Roura, monitora i membre de l'equip de creativitat del Servei de Teràpia Ocupacional i des d'una visió totalment personal, amb les experiències de quatre persones usuàries.

Després de la xerrada vam passar als jardins per degustar uns tastets de pizzes de la nova marca La Singular. Alhora, a la sala interior del restaurant, es podia visitar l'exposició dels animals fantàstics que van fer per l'exposició de Temps de Flors i de fotos de tot el procés creatiu dels nostres artistes.

Vols fer-te amic de la fundació? Pot ser-ho a través d'aquest link:

//grupfrn.cat/amics-de-la-fundacio

Entrades relacionades: