El president de la Cambra de comerç visita el futur projecte d'acolliment residencial a Sant Daniel

21-10-2021

El passat 18 d’octubre, vam rebre la visita del president de la Cambra de Comerç d’Espanya, José Luís Bonet, i del president de la Cambra de Girona, Jaume Fàbrega, per conèixer el futur projecte d’acolliment residencial de la Fundació Ramon Noguera que s’ubicarà a l’entorn del Monestir de Sant Daniel de Girona.

La Cambra de Comerç de Girona ha rebut més de 200 peticions d'empreses del territori que volen presentar una candidatura a les subvencions dels Next Generation amb alguns dels seus projectes. De totes les peticions, la Cambra està ajudant a tramitar 40 projectes empresarials que s'han presentat a les primeres convocatòries publicades pel govern espanyol.

Un d’aquests projectes, i dels més innovadors, és el que ha presentat la Fundació Ramon Noguera en col·laboració amb la prioria del monestir mil·lenari de Sant Daniel de Girona. Es tracta d'un projecte d'habitatge i inclusió social que permetrà oferir places d’acolliment residencial a persones amb discapacitat intel·lectual en unes instal·lacions annexes al monestir, un projecte que vam donar a conèixer just ara fa un any quan es va tancar l’acord amb la comunitat benedictina.

José Luís Bonet ha detallat que la xarxa de cambres està al servei de les empreses per ajudar-les en la transformació del model productiu amb l'ajuda de les subvencions dels Next Generation, remarcant que aquesta és una oportunitat per fer un salt cap a la modernitat empresarial i per això espera que arribin com més aviat millor.

Entrades relacionades: