L'Eduard amb company del CET

Treballadors del CET inserits a l’empresa ordinària

27-09-2017

Autor: Eduard Massó, ex-treballadora de la secció de cuina de la Fundació Ramon Noguera que ha estat inserit a l'empresa ordinària

Quan vaig entrar a la fundació, vaig començar al rentat de cotxes durant 3 mesos de l’any 2015. Després van acabar de fer uns canvis a la cuina del personal i em van comunicar si estaria interessat en treballar com a cuiner i els hi vaig dir que sí.

Abans de començar a la fundació, havia estat treballant durant 3 anys i mig a un restaurant de la Garrotxa i ja tenia experiència i sabia com funcionava l’hostaleria.

Així que, el juny de l’any 2015, vaig començar al sector de la cuina amb els companys que són uns cracks!!!

Amb el temps que hi he estat, hi ha hagut diferents canvis de personal i també vam muntar el bar del costat de la cuina amb nous treballadors i vam agafar també el restaurant de la Devesa, la Rosaleda, que el coneix tothom de sempre....

I a la cuina vam canviar de cap de cuina i vam començar a fer obres i ens van reformar la cuina per a millor, com per exemple:

- La cambra frigorífica ara és més gran i fresca, més val que a l’hivern portis una bufanda jeje!
- També ens van fer dues cambres noves que feien falta pel tema d’espai (tot i que ens adaptàvem al que fes falta).
- També, i el més important, és que ens van portar màquines noves que funcionen perfectament. Al principi anava perdut perquè són tàctils i no són fàcils d’utilitzar, però poc a poc li vam anar agafant el truc i ara és com si res...

Article publicat a la Revista Anual de la Fundació Ramon Noguera 2017. Llegir més articles: REVISTA FRN 2017

Si vols donar suport a projectes com aquest, fes-te AMIC DE LA FUNDACIÓ

Entrades relacionades: