Els treballadors en primera persona. En Cristian al rentat de cotxes

11-03-2022

El Rentat de Cotxes lafundació, ubicat al polígon Mas Xirgu de Girona, és un dels serveis més coneguts de la Fundació Ramon Noguera, sobretot entre els gironins. 

En el Rentat oferim serveis de neteja integral per a turismes. Disposem d'un túnel de rentat per als exteriors, i fem la neteja manual dels interiors (vidres, tauler, aspiració, etc.).

Avui recuperem un article publicat a la revista on en Cristian González, treballador del rentat, ens explica la seva experiència a la fundació.

"Sóc en Cristian González i porto treballant a la fundació des del 2 d’abril del 2008. Vaig començar rentant els interiors de dos cotxes i encara recordo com la Teresa López m’ensenyava a fer els vidres.

El dia següent era 3 d’abril, i aquest dia ja vaig estar amb els companys. En el meu primer dia oficial vaig estar a la línia 4 fent els marcs de 16 cotxes.

Sempre he estat en aquesta secció. Porto 13 anys al rentat de cotxes. La meva feina consisteix en deixar els cotxes ben nets. M’agrada estar amb els meus companys dia rere dia, la relació és bona, i la meva experiència a la fundació és bona, perquè cada dia aprens alguna cosa nova.

Aquesta feina m’aporta un treball per seguir endavant i poder continuar amb els meus projectes de futur. Per exemple, pels matins estic treballant al Rentat de Cotxes i a les tardes faig vídeos per al Youtube, un projecte que vaig començar el 2 d’agost de 2015. I els dimarts entreno a bàsquet i estic molt content amb el què faig en el meu dia a dia."

Entrades relacionades: