Els treballadors en primera persona. Secció de jardineria

15-02-2022

La secció de Jardineria i Serveis Forestals és una de les seccions més antigues de la Fundació, amb 20 anys d'experiència i quasi 50 treballadors. Recuperem un article de l'Isidre Juncà, jardiner i treballadors de la fundació des de fa molts anys. L'Isidre ens explica la seva experiència treballant amb nosaltres.

“Aviat farà uns 23 anyets que treballo a la Fundació. Des dels inicis, he passat per diferents seccions: a la secció de neteges industrials, al rentat de cotxes... he fet una mica de tot, i ara estic a la secció de Jardineria i Serveis Forestals.

De fet, el primer que vaig fer quan vaig entrar va ser de jardiner. Després es va anar ampliant la fundació i van anar apareixent les altres seccions. Però passat el temps, he tornat a la jardineria i aquí estic.

La meva feina actual consisteix, sobretot, a desbrossar boscos, lleres del rius i rieres. Però també faig una mica de tot d’altres feines de jardineria.

Mentre es pugui fer feina jo estic content. Realment m’agrada la jardineria i gaudeixo fent la meva feina. Em sento bé anant a treballar, em distrec i, evidentment, també és important per poder mantenir les meves despeses: la llar, el cotxe. Si no guanyo diners, no em puc permetre certs capricis com viatjar, anar a fer el toc o anar a menjar fora de casa.

També puc dir que treballar a la Fundació em dóna tranquil·litat: ja sé com van les coses, cobro la meva mensualitat puntualment, em va bé perquè visc molt a prop. I hi ha gent molt maca que hi treballa.

Entrades relacionades: