Encara no ets amic de la Fundació?

07-07-2021

A la Fundació Ramon Noguera volem que et sentis part del nostre projecte, i per això et pots convertir en AMIC de la Fundació.

Què implica fer-te AMIC?

Aquest programa implica, de la teva part, una aportació econòmica anual que sumarà perquè poguem continuar treballant cada dia en projectes entorn del col·lectiu de persones amb discapacitat intel·lectual. Et pots fer Amic a partir d’una aportació econòmica fixa, de la quantitat i periodicitat que tu triïs. Amics de al fundació és el vincle que ens unirà en l'esforç i el compromís per construir una societat més justa i solidària. Els petits passos que farem junts seran amb la missió de millorar la qualitat de vida d'aquestes persones. 

Què rebràs a canvi?

A més de la satisfacció de col·laborar amb un projecte emocionant, t'oferim avantatges al llarg de l'any!

-          Obtindràs beneficis fiscals en la declaració de la renda (cal sol·licitar el certificat de donació en el formulari)

-          Al llarg de l’any t’oferim descomptes i promocions en els nostres serveis

-          Rebràs les publicacions de la Fundació i seràs el primer en estar informat de les novetats de l'entitat

-          Estàs convidat a la trobada anual d’amics de la Fundació, perquè puguis venir a conèixer de primera mà on s'empra la teva aportació econòmica; una diada emotiva per consolidar un projecte comú!

V Trobada d'Amics de la Fundació

Enguany, la trobada se celebra el 22 de juliol al restaurant La Rosaleda, amb l’objectiu de compartir una estona amb totes les persones que donen suport a la nostra entitat. L'acte ens permetrà presentar nous projectes i mostrar de més a prop la tasca que portem a terme. Alhora, coneixerem l’Andrea, la Judit i la Mercè, tres usuàries dels serveis de la fundació i actrius de l’espectacle “Mare de Sucre”, una obra que s’ha representat durant tot el mes de maig amb molt èxit al Teatre Nacional de Catalunya de la mà d’Escenaris Especials. A continuació, si la situació ho permet, podrem gaudir d’un tastet d’Aliments Onyar. 

Fer-te Amic és molt fàcil, només has d’omplir el formulari que trobaràs clicant el botó groc. A què esperes per fer-te'n?

Fer-me amic

 
Si ja ets amic, et pots inscriure aquí a la V Trobada d'Amics de la fundació

Inscriure'm a la trobada

Entrades relacionades: