Retrobament dels Amics de la Fundació (V Trobada)

22-07-2022

Ahir, 21 de juliol, després de dos anys sense poder-ho celebrar, per fi vam recuperar la trobada anual d'Amics de la Fundació.

Prop d'un centenar de persones van poder gaudir d'una vetllada esplèndida al restaurant La Rosaleda Jardí Degustació.

El president, Salvi Amagat, va donar la benvinguda als assistents, fent èmfasi en la tasca de la fundació, malgrat els dos últims i difícils anys.  Seguidament, la directora gerent, Pepita Perich, va fer balanç de l'últim any, presentant les dades econòmiques, de recursos humans i de persones ateses més destacades.

A continuació, es va entrar en el tema clau de la trobada d'enguany "Viure al Gironès. Una mirada des de la fundació", explicant com viuen les persones i com els agradaria viure, des d'una visió professional  de la mà de la directora tècnica de STO-LLars, Ester Triadó, i des d'una visió totalment personal, amb les experiències de vida de l'Andrea, en Jordi, la Sílvia i en Rafael.

Després de la xerrada vam passar als jardins per degustar uns tastes de pasta fresca i pizzes eco d'Aliments Onyar. Alhora, a la sala interior del restaurant, es podia visitar l'exposició de pintures fetes pels nostres artistes a l'escola d'art Pere Mayol de Llagostera.

Vols fer-te amic de la fundació? Pot ser-ho AQUÍ

Vídeo de la jornada

Entrades relacionades: