Fes-te amic de la fundació i vine a la trobada anual a conèixer-nos!

29-06-2022
 V Trobada d'Amics de la Fundació

La Trobada d’Amics de la fundació és un acte anual organitzat per la Fundació Ramon Noguera, que s'ha reprès després de dos anys en què no s’ha pogut celebrar degut a la pandèmia.

Aquesta trobada té com a objectiu compartir una estona amb totes les persones que donen suport a la nostra entitat i als nostres projectes; així mateix, ens permet mostrar de més a prop la tasca que portem a terme.

Enguany, volem explicar-vos un dels projectes més destacats que estem desenvolupant, com és “Viure al Gironès. Una mirada des de la Fundació”. Alhora, presentarem el futur projecte d’equipament residencial que està previst construir al Monestir de Sant Daniel.

En aquesta trobada, també us convidarem a un tastet dels nostres productes ecològics Aliments Onyar.

Data: dijous 21 de juliol

Hora: 19:00h

Lloc: Restaurant La Rosaleda Jardí Degustació · Passeig de la Devesa, 1 Girona

Es prega confirmació d’assistència. Data límit: el 18 de juliol (inclòs).

Es pot fer mitjançant el següent formulari o al telèfon 972 237 611:

inscriure'm a la trobada

Ens agradaria molt que poguéssiu assistir a l’acte i us agraïm gratament el vostre compromís amb la Fundació Ramon Noguera. 

Encara no formes part del programa "Amics de la Fundació"?

Si vols col·laborar amb els nostres projectes, ara tens l'oportunitat de donar-hi suport: amb una petita aportació podem fer grans coses!

A més, podràs celebrar amb nosaltres la V Trobada d'Amics de la Fundació que tindrà lloc al restaurant La Rosaleda Jardí Degustació el 21 de juliol.

 FES-TE AMIC AQUÍ

 

Entrades relacionades: