Fent activitat física al centre ocupacional de Llagostera

Setmana Mundial de la Salut i l'Activitat Física

30-03-2017

Del 3 al 9 d'abril se celebra la Setmana Mundial de la Salut i l'Activitat Física. Per això, des de la Fundació Ramon Noguera tenim unes jornades plenes de noves activitats per, fomentar la salut i lluitar contra l’epidèmia del sedentarisme. Activitat física, moviment i esport per al benestar de les persones.

Avui hem donat el tret de sortida a aquesta celebració amb una activitat d'allò més moguda al centre ocupacional de Llagostera. Aquí podeu veure el vídeo.

El potent programa d’Activitat Física i Salut de què gaudeixen els nostres usuaris i que ja tenen com a hàbit, elaborat per en Cesc Masó, el nostre tècnic d'Educació Física i Esport, ens ha portat a organitzar aquesta setmana saludable amb l’objectiu de consolidar un missatge que ens acompanya des que van començar: "A més moviment menys malaltia. L’exercici és la millor medicina”

La primera edició d’aquesta setmana activa està composada de moltes activitats que han estat programades perquè els usuaris dels centres ocupacionals i els de les residències gaudeixin d'aquestes jornades i, un aspecte important a destacar, rebin diferents metodologies d'aprenentatge d'altres professionals del sector del Fitness i Welness Adaptat.

El programa que hem preparat és el següent:

Dilluns:

-          Marxa saludable pel màgic entorn de l’Estany de Banyoles. A la vora de 50 usuaris s’han marcat l’objectiu de fer la volta a l’Estany.

Dimarts:

-          Sessió de zumba a càrrec de la instructora especialista Judith Luque.

-          Torneig de futbol i de bàsquet al Pavelló de Palau de Girona.

Dimecres:

-          Torneig de petanca al centre cívic Montilivi.

-          Sessió d’aeròbic a càrrec de la instructora especialista Laura Velasco al Pavelló de Palau. 

Dijous:

-          L’Acell programa un torneig de petanca entre diferents entitats.

Divendres:

-          Sessió d’iguagym a càrrec de la instructora especialista Sandra Andrada a la Piscina Municipal de Can Gibert del Pla de Girona.

-          Sessió de dansa a càrrec de l’Aida Moreno.

Entrades relacionades: