Rugbi a la platja en col·laboració amb el GEiEG

25-05-2022
La tercera Jornada d'enguay de rugbi adaptat mixt entre la Fundació Ramon Noguera i el GEIEG va tenir lloc aquest passat dissabte 21 de maig.

Les seccions de rugbi i esport adaptat del GEiEG (Grup Excursionista i Esportiu Gironí) i la Fundació Ramon Noguera hem participat en la tercera i, per ara,  última jornada d'aquest any de mixed ability rugbi, en el marc d'un acord entre les dues organizacions que té l'objectiu de millorar la inclusió de les persones amb discapacitat intel·lectual a través d’activitats esportives.

El mixed ability rugbi -o rugbi adaptat- és una modalitat inclusiva d'aquest esport en què participen i juguen plegades persones amb i sense discapacitat. Aquesta vegada, amb l'arribada del bon temps, la jornada es va desenvolupar a la platja del Rastell de Roses, on ens va acompanyar un temps immillorable i un paisatge del tot estiuenc.

Els esportistes estan molt animats amb aquesta nova activitat, i es preveu de poder crear un equip a partir del començament de temporada al setembre.

 

Entrades relacionades: