Nou equip de la FRN al Club Futbol Base Llagostera

04-07-2022

El 30 de juny va tenir lloc la presentació de la Temporada 22-23 del CF Base Llagostera al Teatre Casino del municipi. Enguany, s'han presentat els equips, els entrenadors, la nova samarreta, i s'ha fet molt d'èmfasi en dos aspectes que es volen potenciar; per una banda, l'esport femení, i per l'altra, un nou projecte vinculat a la Fundació Ramon Noguera: un equip mixte format per intregrants de la nostra entitat que començaran els entrenaments a partir de setembre, amb la nova temporada.

La directora tècnia del servei de teràpia ocupacional i llars de la fundació, l'Ester Triadó, hi va assistir i va intervenir en els parlaments, posant la mirada en l'evolució del paper de la nostra entitat al llarg dels anys a Llagostera i destacant la rellevància de l'esport per a la inclusió.

Des de la Fundació Ramon Noguera volem agrair a Josep Aliu i  Rafel Villena, president i vicepresident del Club Futbol Base Llagostera per pensar en nosaltres, i a l’Eva Iruela, treballadora de la fundació i futbolista, que va posar la llavor d’aquest projecte.

La nostra entitat té una forta vinculació amb aquest municipi des de fa molts anys. De fet, amb la voluntat d’apropar els serveis a les persones i al territori, l’ any 2002 vam obrir una llar-residència a Llagostera en uns pisos cedits per l'Ajuntament. A la llar hi viuen 10 persones que estan totalment integrades al poble. Posteriorment, l'any 2012, vam obrir el Centre ocupacional a la primera planta  del Centre cultural Can Roig, amb un total de 30 places de les quals n'hi ha 23 ocupades actualment. El fet de tenir un centre a la mateixa població ha suposat una millora considerable de la qualitat de vida de les persones, que segueixen vinculades al seu entorn i evitem desplaçaments diaris a Girona.

I ara, després d’una pandèmia que ens ha colpit a tots, és un goig engegar un nou projecte i poder formar part del Club Futbol Base Llagostera, un club el lema del qual és "Formar jugadors i millors persones" i que els seus valors són el respecte, l'esforç, el treball i l'humiliat. En aquest sentit, no podria encaixar millor amb els valors de la nostra entitat.

L’esport, a banda dels beneficis físics i psicològics sobradament coneguts, és una eina imprescindible per a la inclusió social: tothom pot fer esport, tothom pot jugar a futbol. Gaudim d’aquest fantàstic esport i molts èxits per la temporada 22-23.

Entrades relacionades: