Visita al centre ocupacional

Primer job shadowing del projecte SEIS a Girona

16-10-2019

Del 3 al 15 d’octubre, en el marc del projecte Erasmus+ SEIS d’emprenedoria i solucions innovadores, vam acollir a la nostra entitat a un dels socis del projecte, el Sr. Roberto Marcet, director de l’associació Puente Sur de Paraguai.

Aquesta acollida es va enmarcar en una activitat de job shadowing (intercanvi de professionals) amb l’objectiu d’oferir una oportunitat per millorar la comunicació entre les organitzacions associades i fomentar la millora contínua del treball en xarxa. Va ser, també, una oportunitat per compartir bones pràctiques i experiència, i va permetre els treballadors d’ambdues organitzacions veure la seva feina des d’un altre punt de vista.

Durant la seva estada, Roberto Marcet va tenir l’oportunitat de conèixer de primera mà els serveis i centres de Grup Fundació Ramon Noguera i conversar amb els professionals implicats. També es van organitzar reunions i visites amb stakeholders externs com ECOSOL (empresa d’inserció de Càritas), Projecte Mixtura (de l’associació Azahara), La Càtedra de RSU de la UdG, l’Estació Espai Jove de l’Ajuntament de Girona i la Direcció General de Joventut i Agència Catalana de Joventut a través dels tècnics a la seu de la Generalitat a Girona. A tots moltes gràcies pel vostre temps i coneixement compartit durant l’intercanvi.

Durant el mes de novembre serà un tècnic de la nostra entitat que viatjarà a una de les entitats sòcies ubicada a Uruguai. Us informarem i explicarem aquesta nova experiència.

 

Entrades relacionades: