Presentació del projecte d'Erasmus+, co-finançat per la Unió Europea: EQUALVET

15-11-2022

El passat dijous dia 10 de novembre es va presentar el projecte d’Erasmus+ co-finançat per la Unió Europea EQUALVET: Formació de qualitat i certificació per les persones amb discapacitat intel·lectual”.

La jornada la va organitzar la Fundació Ramon Noguera  amb col·laboració amb l’Institut de Recerca Educativa de la Universitat de Girona i es va celebrar a l'Auditori Giroemprèn del Parc Científic i Tecnològic de la UdG.

L’acte va incloure la  presentació del projecte d’Erasmus+ co-finançat per la Unió Europea EQUALVET, a més d’una taula d’experiències i difusió dels resultats que servirà per reflexionar sobre els  programes de formació professional amb procediments de validació i certificació adaptats a les necessitats de les persones amb discapacitat intel·lectual i del mercat laboral.

L'acte va comptar amb la conferència de la psicòleg-coach emocional Joana Frigolé per donar eines als professionals i seguir aprenent en tot allò que fa referència a l’impacte de les emocions i dels patrons relacionals.

 

 

 

Entrades relacionades: