Participem en activitats de la Festa Major de Llagostera

24-05-2021

La Festa Major de Llagostera s'està celebrant aquest dies de maig. Va començar el dijous 20 i finalitza demà 24 de maig. Tot i que encara no s'ha recuperat la total normalitat d'abans de la pandèmia, enguany la festa del municipi ha tingut una programació diversa i completa per a tots els públics.

Concurs d'Engalanament de Balcons

Els nois i noies del centre ocupacional i de la llar-residència de Llagostera són molt actius i s'impliquen molt en les activitats del poble. Aquest any s'han presentat, una vegada més, al Concurs d'Engalanament de Balcons que organitza Lla, una activitat inclosa en la programació de la festa. L'objectiu era decorar els balcons i finestres de la llar-residència on viuen amb flors i plantes, que tant podien ser naturals com artificials. A la fundació estem molt familiaritzats amb l'artesania i les manualitats, i per això sempre intentem treballar amb elements fets a mà amb materials com el cartró-pedra, la cartolina, el paper o similars. Aprofitant l'avinentesa, també van elaborar una bonica decoració floral per a l'aparador del centre ocupacional.

Ahir diumenge, Llagostera en flor va celebrar el lliurament de premis als guardonats en un acte celebrat a la plaça del municipi. Els nois i noies de la Fundació Ramon Noguera van ser guardonats amb el 3r premi, que van recollir molt contents. Des d'aquí els felicitem per aquest reconeixement tan merescut, i els encoratgem a seguir participant amb la mateixa il·lusió com fins ara en altres activitats del poble.

Exposició de pintura

Per altra banda, aquests dies de Festa Major també es pot visitar l'exposició d'obres pictòriques a les sales de Can Roure (davant la Casa de Vídues). En aquesta exposició i trobareu els quadres que han pintat alguns dels nois i noies de Llagostera que assisteixen habitualment al taller de pintura de l'Escola Municipal d'Art Pere Mayol. L'exposició encara es pot visitar avui i demà de 12h a 14h i de 17h a20h. Esperem que en gaudiu.

      

      

      

Entrades relacionades: