ple telemàtica ajuntament llagostera

Participem en el Ple de l'Ajuntament de Llagostera

29-04-2021

El dimarts 27 d'abril, les persones usuàries del centre ocupacional de la Fundació Ramon Noguera de Llagostera van participar en Ple municipal amb l'alcalde i alguns dels regidors de l’Ajuntament.

Aquesta és una activitat que es realitza una vegada a l'any des del 2016, i s'organitza des de l'Ajuntament amb l'objectiu de donar paraula a totes les persones que viuen al municipi. Els participants tenen l'oportunitat de compartir una estona amb els representants del poble per plantejar-los els seus dubtes i les seves propostes. Prèviament, al centre es fa un treball per preparar les preguntes. És una activitat molt positiva perquè implica un treball d’anàlisi i coneixement del poble i fomenta la participació i inclusió a la comunitat.

Enguany, la celebració ha estat de forma telemàtica. Algunes de les preguntes i propostes de millora per al poble que han fet els participants han estat fer un mural a la plaça August Vidal com el que es va fer a l’entrada de la Biblioteca Julià Cutiller, buscar una solució per a l’aparcament de la furgoneta i també han fet un agraïment pel taller d’art que es va organitzar.

Al Ple hi ha participat la directora de la Fundació Ramon Noguera, Pepita Perich, que ha agraït la bona acollida que reb la nostra entitat en totes les activitats del municipi, i com a representants de l'Ajuntament hi havia l'alcalde de Llagostera, Antoni Navarro, les regidores de l’equip de govern Anna Viñas i Silvia Fà, i els regidors a l’oposició Adrià Guinó i Àlex Maqueda.

Entrades relacionades: