Trobada a Xile

Nova activitat del projecte SEIS a Xile: la formació de formadors

05-07-2019

En el marc del projecte Erasmus+ SEIS d’emprenedoria i solucions innovadores ha tingut lloc a Xile una setmana de formació per formadors. Aquesta ha estat organitzada per Nube Cowork, entitat xilena. Bea Pueo (responsable de Recursos Humans) i Teresa López (responsable del Servei d’Orientació i Ocupació) de la Fundació Ramon Noguera van estar a Valdivia (Xile) la setmana del 24 de juny per participar en aquesta formació.

Aquesta acció formativa  s’ha  dissenyat amb l’objectiu que els participants dels diferents països participants del projecte puguin obtenir coneixement, millor consciència i preparació per a treballar amb joves emprenedors socials o joves entusiastes,  per poder oferir eines que els ajudin a millorar la anàlisis i avaluació  d’una idea de negoci social o ajudar-los a crear models de negoci per abordar problemes reals i socials, i també per donar-los suport en el seu camí de creixement.

La formació es va estructurar en tres mòduls principals:

-        Mòdul I. Tallers teòrics (design thinking, B corps, teoria del canvi i metodologies d’avaluació, etc.)

-        Mòdul II. Activitats pràctiques

-        Mòdul III. Activitats de conscienciació social amb vàries visites i presentacions d’entitats i projectes locals

Els mòduls van estar repartits durant tota la setmana en un programa intensiu. L’experiència servirà també com a base pel desenvolupament dels mòduls formatius online (e-resource hub, previst en el marc del projecte). Les participants valoren positivament l’experiència i l’impacte que pot tenir en els serveis de formació i aprenentatge continuat que ofereix la Fundació Ramon Noguera.

 

 

Entrades relacionades: