L'equip de la Fundació Ramon Noguera

MIC Integra: Una aposta consolidada en competició d'esport adaptat

27-03-2016

El dissabte 26 de març es va disputar la quarta edició del MIC Integra, un torneig per a jugadors amb discapacitat intel·lectual que compta amb el suport de l'Obra Social "la Caixa".

El torneig va estar composat per 16 equips de tota Catalunya, entre ells amb representació del FC Barcelona i del RCD Espanyol. La jornada classificatòria es va disputar a Vidreres i la final i els actes de clausura es van dur a terme a Palamós.

Juanjo Rovira, director del MIC, explicava que "mai hem volgut que el MIC sigui només un torneig de futbol, fem coses diferents i per això fa quatre anys vam crear el MIC Integra, per a què persones amb discapacitat puguin gaudir d'una jornada de futbol".

El padrí d'aquesta edició va ser Bojan Krkic, jugador que va participar al MIC i que actualment és jugador del Stoke City de la Premier League. Rovira va assenyalar que "cada any busquem un padrí especial per al MIC Integra i Bojan és un gran jugador".

La Fundació Ramon Noguera va participar al MIC Integra amb el seu equip de futbol adaptat. Vam assistir a la inauguració, que va tenir lloc al camp del Girona FC, i després vam participar al torneig jugant 3 partits durant el matí de dissabte. Vam guanyar un dels partits però no va ser suficient per poder-nos classificar. El dissabte a la tarda vam poder assistir a veure la final del torneig MIC entre el RCD Espanyol i el Figueres. Volem agrair la presència d'una persona voluntària de "la Caixa", que ens van acompanyar durant tot el dia.

Aquí podeu veure el vídeo promocional del MIC Integra 2015, en què Gerardi Piqué n'era el padrí, i va tenir una trobada amb en Jordi Torres, jugador del nostre equip de la fundació.

 

Entrades relacionades: