MIC futbol

Participem en el MIC Integra, campionat inclusiu de futbol

20-04-2022
18 equips de futbol van participar aquests dies de Setmana Santa en el torneig inclusiu MIC Integra a Vidreres

Vidreres va acollir el 15 d’abril la darrera edició del torneig MIC Integra, un campionat dissenyat per als esportistes amb discapacitat intel·lectual. El campionat, que tornava tres anys després, ha comptat amb la presència de 18 equips de futbol, entre ells l'equip de futbol de la Fundació Ramon Noguera format per 9 jugadors, i acompanyats de dos entrenadors. Van disputar 4 partits durant el dia i van poder gaudir d'aquest esdeveniment tan especial i amb tan de renom en el món del futbol.

Finalment, l’RCD Espanyol Special es va imposart al CA Garrotxa a la final de la Fase Companyerisme, format per equips que havien acabat la primera fase en primera posició. D’aquesta manera, l’equip blanc-i-blau va revalidar el títol del MIC Integra, ja que va guanyar el darrer torneig que es va jugar l'any 2019.

Juanjo Rovira, director del MICFootball, explica que la valoració del MICIntegra “ha estat molt positiva. Veure les cares d’alegria i de felicitat dels participants és un alè d’aire fresc i de càrrega d’energia per a tothom. Havíem trobat molt a faltar aquest torneig i ja esperem els jugadors amb els braços oberts l’any que ve”.  Per a l’alcalde de Vidreres, Jordi Camps, “la valoració per acollir el MICIntegra al nostre poble és molt positiva; estem molt contents que des de MICSports continuïn apostant per Vidreres per organitzar aquesta festa de l’esport. Celebrem que després de dos anys d’aturada obligatòria l’hàgim pogut recuperar i desitgem que tots els jugadors l’han gaudit”.

 

Entrades relacionades: