Encara no ets AMIC de la Fundació Ramon Noguera?

02-07-2018

Encara no ets AMIC de la Fundació Ramon Noguera?

Si vols formar part de nosaltres, si ens vols ajudar a créixer, si vols donar-nos suport per crear projectes que millorin la qualitat de vida de les persones, ho pots fer unint-te a la xarxa d'AMICS DE LA FUNDACIÓ.

TOTS UNITS FAREM CRÉIXER EL NOSTRE PROJECTE!

Què implica fer-me AMIC?

- De la teva part, una aportació econòmica anual que sumarà perquè poguem continuar treballant cada dia en projectes entorn del col·lectiu de persones amb discapacitat intel·lectual, i també dels infants amb trastorns en el desenvolupament. Et pots fer AMIC a partir d’una aportació econòmica fixa, de la quantitat i periodicitat que tu triïs.

Què rebràs a canvi? A més de la satisfacció de col·laborar amb un projecte emocionant, t'oferim avantatges i sorpreses al llarg de l'any!

- Obtindràs beneficis fiscals en la declaració de la renda

- Al llarg de l’any t’oferim descomptes i promocions en els nostres serveis

- Rebràs les publicacions de la Fundació (memòria, revista, etc.) i seràs el primer en estar informat de les novetats de l'entitat

- Et convidarem a la jornada anual d’amics de la Fundació, on podràs conèixer de primera mà la tasca que desenvolupem gràcies al teu suport. Anualment, celebrem aquesta jornada de portes obertes dedicada a tots aquells que ens doneu suport, perquè puguis venir a conèixer de primera mà on s'empra la teva aportació econòmica; una diada emotiva per consolidar un projecte comú!

A QUÈ ESPERES PER FER-TE AMIC?

Si encara no ets AMIC, i vols col·laborar per crear projectes que millorin la vida de les persones, només has de fer un clic:

FES-TE AMIC!

Enguany, celebrem la III Trobada d'Amics de la Fundació en agraïment a totes les persones que formen part d'aquest projecte i ens donen suport per tirar endavant la nostra tasca. Els amics de la fundació estan convidats a passar un vespre d'estiu amb nosaltres, on podran conèixer de prop l'entitat  a través d'un projecte concret, i gaudir d'un sopar a peu dret a la fresca dels jardins de la Devesa. Concretament, presentarem el projecte d'alimentació ecològica ALIMENTS ONYAR, dins l'àmbit de la inserció laboral per persones amb discapacitat. La cita serà el dijous 19 de juliol a les 19:30h a La Rosaleda Jardí Degustació, el restaurant gestionat per la Fundació Ramon Noguera situat al Passeig de la Devesa, 1 de Girona.

Entrades relacionades: