Els treballadors en primera persona. Secció de muntatge industrial

27-01-2022

El Muntatge Industrial és una de les seccions més desconegudes de la Fundació. Recuperem un article de Daniel Toral, treballador d’aquesta línia, que vam publicar a la Revista de la FRN, edició 2021. En Daniel ens explica la seva experiència treballant amb nosaltres.

“Sóc en Daniel Toral Hernández, tinc 34 anys i sóc de Vidreres. Fa 17 anys que treballo a la fundació amb les mateixes ganes i il·lusió que el primer dia que vaig començar, i fins ara.

Doncs bé, els meus inicis varen ser el mes d’octubre de l’any 2004, quan vaig començar a la fundació RAFT3 de Riudellots de la Selva. Allà ja muntaven els famosos mecanismes de l’empresa Simon. Encara treballo al mateix lloc i n’estic molt content i satisfet.

La meva feina del dia a dia és fer el muntatge de mecanismes de la Simon. El dia a dia al taller aquí al centre de Quart pot ser, a vegades, molt variat: des de muntar “tecla partida blanca”, polsadors, caixes de superfícies i, fins i tot, acabar el dia fent feines variades com recollir el cartró o escombrar per treure alguna cosa que s’ha quedat per aquí amagada en algun raconet del taller.

El que més m’agrada és el bon rotllo que hi ha entre companys. No hi ha cap dia que algú no et gasti una broma; jo també en faig de tant en tant, simplement per riure entre nosaltres mateixos.

La meva experiència a la Fundació Ramon Noguera ha sigut molt bona. Personalment, però, m’atreviria a dir que ha sigut molt més gratificant ja que sóc un noi molt tímid des de ben jovenet i això em permet relacionar-me més amb els companys que he tingut a la feina i també a fora com és l’àmbit esportiu. La relació amb els companys és molt bona i molt satisfactòria. Són bona gent.

Aquesta feina per a mi suposa moltes coses com, per exemple, ser un noi responsable amb la feina que faig cada dia al meu lloc de treball.

Per últim, voldria acabar donant les  gràcies a tots aquells que han fet possible aquesta entrevista, que són els de la Fundació Ramon Noguera, gent molt trempada i treballadora. Fins una altra!”

Entrades relacionades: