obrador d'aliments onyar

Col·laboració entre la Fundació Ramon Noguera i Valvi Supermercats mitjançant l’arrodoniment solidari

30-04-2021

Aquesta setmana s’inicia una campanya de col·laboració entre la Fundació Ramon Noguera i la cadena VALVI SUPERMERCATS. La campanya, que comença el dissabte 1 de maig, consisteix en l’arrodoniment solidari que els clients poden fer en el moment de pagar les seves compres i que serà en benefici de la nostra entitat.

La campanya estarà activa tot el mes de maig en qualsevol del 61 establiments que la cadena té a la província de Girona, que poden ser VALVI o SPAR. Els beneficis obtinguts amb aquesta campanya es destinaran al projecte d’inserció laboral de persones amb discapacitat intel·lectual.

La finalitat del projecte és potenciar la capacitació de les persones amb especials dificultats per millorar la seva ocupabilitat en el sector de l'alimentació, com a sector que en els darrers anys ha generat una dinàmica positiva en la creació de llocs de treball. També està pensat per aquelles persones amb especials dificultats que no han gaudit mai de cap tipus de recurs laboral i que necessiten passar per un període de formació i acompanyament per tal de millorar les seves competències per poder tenir accés a un lloc de treball. 

Les persones amb discapacitat intel·lectual sempre han tingut moltes dificultats d'inserció. De fet, la taxa d'atur d'aquest col·lectiu és el doble del que hi ha amb la resta de la població. Si a aquest fet hi afegim el context de crisi econòmica, social i sanitària que estem vivint, llavors la situació encara esdevé més preocupant.

Des de la Fundació Ramon Noguera, creiem fermament en la importància de les aliances amb empreses del territori per donar visibilitat a les persones amb discapacitat intel·lectual, i per donar impuls i difusió als nostres projectes socials que, en definitiva, tenen una única missió: garantir drets i millorar la qualitat de vida d’aquestes persones. Aquesta col·laboració amb VALVI ens ajuda a donar difusió a aquesta missió i fer-la arribar a la societat.

Val a dir que la col·laboració amb la cadena de supermercats no és nova, ja que ens els seus establiments es poden trobar els productes Onyar, la nostra línia de productes ecològics que, precisament, elaborem a l’obrador de la nostra entitat amb l’objectiu de donar ocupació a persones amb discapacitat intel·lectual. Us animem a anar-hi a comprar durant el mes de maig i posar el vostre granet de sorra al nostre projecte.

Podreu veure l’evolució de la campanya aquí:

Arrodoniment solidari Valvi

Entrades relacionades: