entrega d'un xec de valvi a FRN

La campanya d’arrodoniment solidari de Valvi assoleix 7.000€ per destinar a projectes de formació i ocupació de la Fundació Ramon Noguera

22-06-2021

Avui 22 de juny, VALVI Supermercats ha fet entrega d’un xec per valor de 6.962,50€ a la Fundació Ramon Noguera en una trobada a la seu de la nostra entitat. L’import de la donació  s’ha assolit gràcies a la participació i implicació dels clients de la cadena de supermercats que, durant tot el mes de maig, van poder col·laborar-hi mitjançant l’arrodoniment solidari en el moment de pagar les seves compres en qualsevol del establiments que VALVI té a la província de Girona.

Els beneficis obtinguts amb aquesta campanya es destinaran al projecte d’inserció laboral de persones amb discapacitat intel·lectual de l’entitat social gironina, la finalitat del qual és potenciar la capacitació de les persones amb especials dificultats per millorar la seva ocupabilitat en el sector de l'alimentació, com a sector que en els darrers anys ha generat una dinàmica positiva en la creació de llocs de treball. També està pensat per aquelles persones amb especials dificultats que no han gaudit mai de cap tipus de recurs laboral i que necessiten passar per un període de formació i acompanyament per tal de millorar les seves competències i tenir accés a un lloc de treball. 

Des de la Fundació Ramon Noguera, creiem fermament en la importància de les aliances amb empreses del territori per donar visibilitat a les persones amb discapacitat intel·lectual, i per donar impuls i difusió als nostres projectes socials que, en definitiva, tenen una única missió: garantir drets i millorar la qualitat de vida d’aquestes persones. Aquesta col·laboració amb VALVI ens ajuda a donar difusió a aquesta missió i fer-la arribar a la societat.

Val a dir que la col·laboració amb la cadena de supermercats no és nova, ja que ens els seus establiments es poden trobar els productes Onyar, la nostra línia de productes ecològics que, precisament, elaborem a l’obrador de la nostra entitat amb l’objectiu de donar ocupació a persones amb discapacitat intel·lectual.

Entrades relacionades: