Una sessió amb els alumnes de la formació

Protagonistes del Projecte de formació i ocupació

04-10-2017

Autor: Ivan Gurnés, ex-treballador del projecte de Formació i Ocupació de La Rosaleda Jardí Degustació.

Sóc l’Ivan Gurnés, tinc 19 anys i he treballat a la Fundació Ramon Noguera, a la secció de restauració.

Ha estat la meva primera feina. Com a feina ha estat molt bé, m’adono que hi ha molt a aprendre. Després de la jornada, hi ha dies que m’he sentit recompensat per la meva feina amb el tracte amb els clients i també amb el personal amb qui he treballat.

També he de dir que hi ha dies que, tot i el que he treballat, no m’he sentit recompensat pel què feia, però jo entenc que dins de la meva curta experiència en aquest tipus de feina, a vegades he fet errors de principiant amb els clients i amb els companys.

Entenc que tothom vol ser ben atès i ben servit al seu gust, per això confien en el servei d’aquest local. Jo penso igual que ells, en la societat que vivim tothom busca la perfecció, jo també la busco; el que no acabem de comprendre és que ningú neix ensenyat. Dels errors també se n’aprèn, es corregeixen i es perfeccionen, i una altra vegada d’aquí en sortirà un bon servei i un professional. Entenc que no tothom ho veu per igual. És dur ser aprenent perquè ens queixem dels punts negatius i, a vegades, ens oblidem de felicitar de la feina ben feta.

Vull donar les gràcies als companys i als responsables del meu treball que m’han donat ànims i consells per seguir i millorar el dia a dia, fet que valoro molt, perquè col·laborant entre tots es converteix en un bon servei.
Tot això ho estic explicant des del punt de vista d’un aprenent. Un altre dia, espero poder explicar més anècdotes i poder dir que m’he convertit en un professional.

Article publicat a la Revista Anual de la Fundació Ramon Noguera 2017. Llegir més articles: REVISTA FRN 2017

Si vols donar suport a projectes com aquest, fes-te AMIC DE LA FUNDACIÓ

Entrades relacionades: