Suport de la Fundació “la Caixa” per al projecte “Joc Infantil Terapèutic”

11-07-2022
L’entitat social rep una aportació econòmica de 10.000 euros de la Fundació “la Caixa” a través de CaixaBank, que disposa d’una xarxa d’oficines que permet detectar les necessitats socials i canalitzar els ajuts.
L’objectiu és habilitar un espai exterior del Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç (CDIAP) per tal d’oferir atenció terapèutica a infants en un entorn lúdic i natural

La Fundació Montilivi del Grup Fundació Ramon Noguera ha rebut el suport de la Fundació “la Caixa”, a través de CaixaBank, per al seu projecte “Joc Infantil Terapèutic” que té com a objectiu adequar un espai exterior del Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç (CDIAP) El Gironès, ubicat al municipi de Salt (Girona), amb l’objectiu d’oferir, ampliar i millorar l’atenció terapèutica a infants de 0 a 6 anys usuaris del servei i a les seves famílies.

El joc infantil és un recurs més d’atenció terapèutica que incideix en l’estimulació del desenvolupament sensorial i psicomotriu dels infants, des d’una perspectiva més lúdica, natural i espontània, provocant el sentit de l’exploració, el moviment, la interacció i comunicació.

La Fundació “la Caixa”, a través de CaixaBank, destinarà 10.000 euros al projecte, que preveu la instal·lació de diferents elements de joc infantil que ajudaran en el treball terapèutic amb els infants que presenten necessitats en el seu desenvolupament, potenciant diferents àrees: emocional, d’atenció, motora, del llenguatge i cognitiva.

La directora de la Fundació, la Sra. Pepita Perich i la directora de banca d’institucions de CaixaBank a Girona, la Sra. Gemma Batlle, han mostrat la seva satisfacció per la signatura de l'acord. La directora, en nom de la Fundació, ha agraït el suport rebut per la institució a l’hora de poder portar a terme els projectes socials de l’entitat.

Entrades relacionades: