tots els jugadors de la lliga

Finalitza la Lliga Territorial de Futbol sala adaptat de les comarques gironines

15-06-2017

Aquest mes de juny ha finalitzat la Lliga Territorial de futbol sala adaptat de les comarques gironines, adreçada a persones majors de 16 anys amb discapacitat intel·lectual, en la qual ha competit l'equip de la Fundació Ramon Noguera. Aquesta lliga té com a  objectiu el foment de la pràctica d'activitats esportives i la promoció dels hàbits saludables entre aquest col·lectiu.

El diumenge 11 de juny va tenir lloc al Pavelló Esportiu d'Olot la darrera jornada de la lliga, en la qual van participar fins a 120 esportistes amb diferents graus d'autonomia. Es van jugar els últims partits al matí, es va fer un dinar conjunt, i a la tarda es va fer l'entrega de premis i es va amenitzar la jornada amb la música d'un DJ. 

La lliga, que ja compta amb 10 anys d'història, ha estat organitzada des dels seus inicis per diferents entitats de les comarques gironines vinculades a aquest col·lectiu, en aquesta edició han participat el Club Atletisme Garrotxa, la Fundació Astres, a la Fundació MAP, Junts i Endavant – CE Banyoles, la Unió Esportiva Figueres i la Fundació Ramon Noguera. Està dividida en dues categories: Preferent i Promoció, i nosaltres juguem en aquesta última.

Cal destacar que, per primera vegada, en aquesta edició es va comptar amb el suport dels Consells Esportius de la demarcació de Girona amb la finalitat d'aportar la seva experiència en la coordinació d'esdeveniments esportius i facilitar la integració del Programa Valors en Acció que premia la bona actuació dels participants en el joc.

L'esdeveniment, que també ha rebut el suport de la Diputació de Girona i la Unió de Consells Esportius de Catalunya, va finalitzar amb el corresponent lliurament de trofeus i amb un àpat de germanor entre tots els organitzadors i participants. L’experiència en la relació entre els implicats és molt positiva i una vegada consolidada la lliga, s’ha fixat com a objectiu incrementar en nombre d’equips i impulsar jornades d’altres esports.

En Xavier i en Florín, de l'equip de la Fundació Ramon Noguera, van quedar en 2n i 3r lloc de la classificació de màxims golejadors a la categoria Promoció.

(Xavier i Florín, 2n i 3r de la fotografia començant per l'esquerra)

Aquí podeu consultar tots els resultats de la lliga:

 

 

Entrades relacionades: