equip Girona FC Genuine

Finalitza la lliga Genuine amb una última fase a Vigo

31-05-2018

Després de tres intenses fases celebrades en diferets punts de la geografia espanyola, Villarreal, Tarragona, Mallorca, la quarta i última fase es va desenvolupar a Vigo el passat 28 de maig, on les emocions, els nervis i les sorpreses van ser les grans protagonistes, i es va posar punt i final a la primera temporada de LaLiga Genuine.

La Ciutat Esportiva A Madroa de Vido va acollir l'esdeveniment de clausura i entrega de trofeus als campions de LaLiga Genuine 2017/18. Javier Tebas, president de La lliga española de futbol, Carmen Avendaño, consellera del R.C. Celta de Vigo,  i alguns ambaixadors de LaLiga Santander, van fer entrega de les medalles i plaques commemoratives als 18 clubes Genuine que van participar en la competició.

El primer campió de LaLiga Genuine 2017/18 va ser el R.C.D. Espanyol, que va guanyar la competició amb 35 puntos. A més, l'Athletic Club Fundazioa va rebre el trofeu de Fair Play de LaLiga Genuine, que premia els equips pel seu comportament i respecte en el camp.

El club català es va convertir en el primer campió de la història de LaLiga Genuine, la primera lliga de la història del futbol professional espanyol per persones amb discapacitat intel·lectual, un projecte que té com a objectiu traslladar a la societat el fort compromís del futbol professional per la diversitat i la inclusió.

El Girona FC Genuine, i els jugadors de la Fundació Ramon Noguera que en formen part, van rebre de part dels ambaixadors Ismael Urzaiz, Milinko Pantic, Fernando Sanz, Rubén de la Red (exjugador y llegenda de LaLiga Santander) i Sergio Álvarez (actual porter del R.C. Celta de Vigo) les medalles a la seva fantàstica participació. Des d'aquí els felicitem i els animem a continuar en la lliga de la propera temporada.

 

Entrades relacionades: