Tarragona acull la segona fase de LaLiga Genuine

24-01-2018

El divendres 19 de gener va tenir lloc  la presentació dels jugadors dels 18 equips que han competit a la segona fase de LaLiga Genuine durant el passat cap de setmana en el Nou Estadi de Tarragona, entre els quals s'hi compten jugadors del Girona FC Genuine provinents de l'equip de la Fundació Ramon Noguera.

Els jugadors de la Fundació Ramon Noguera que van estar cridats per aquesta convocatòria van ser en Florin Oneata, l'Adrià Sidera i en Rubén Sánchez, i també els acompanyava el nostre entrenador, Jordi Sucarrats.

Javier Tebas, president de LaLiga, i Josep María Andreu, president del Club Gimnàstic de Tarragona, van ser els encarregats de donar la benvinguda als equips.

La competició ha durat tot el cap de setmana (20 i 21 de gener) en el Complex Esportiu Fútbol Salou on, des de les 10:00h del dissabte fins les 12:00h del diumenge, els equips han defensat els seus colors en el camp de futbol.

La modalitat de competició és la del futbol 8 (7 jugadors + porter) i cada club participant convoca un màxim de 16 jugadors por seu. Tots els partits consten de quatre parts de 10 minuts cada una.

Pel que fa a la puntuació, en cada partit es poden sumar un màxim d'un punt per cada una de les quatre parts guanyades, i 0 punts per cada part empatada o perduda. Així mateix, per cada partit guanyat s'acumulen 3 punts a la taula de classificació, els partits empatats sumen 2 punts i els perduts sumen un punt.

Aquesta segona fase de LaLiga Genuine ha comptat amb la participació de 300 voluntaris que han donat suport al torneig i han vetllat pel benestar, la comoditat i la seguretat de tots els assistents. Tots ells provenen de l'Institut Sant Pau i de l'Institut Martí Franquès, els quals porten  temps reben formació i indicacions per desenvolupar aquesta tasca.

Classificació:

Després d'haver disputat la primera fase a Villarreal el passat mes d'octubre, i la segona fase a Tarragona, la classificació és la següent:

Entrades relacionades: