Dins la Caravana de la Salut de Carrefour

Caravana de la Salut

26-07-2016

Avui, des dels centres ocupacionals, hem visitat la Caravana de la Salut, una aposta de Carrefour pels hàbits de vida saludables.

És una iniciativa de Carrefour presentada el mes de maig que es desprèn d'un altre gran projecte "Cocinando Diversión" i que compta amb la participació de Disney i Ferran Adrià. La Caravana de la Salut recorrerà durant 7 mesos, 51 hipermercats i supermercats de tot l'estat Espanyol, ensenyant de manera lúdica els beneficis d'una alimentació sana i d'un estil de vida saludable.

Els visitants de la caravana poden gaudir de dues zones diferenciades: la zona educativa, on s'imparteixen tallers de cuina per part de personal format a la Fundació El Bulli  i compta amb una exposició sobre nutrició, i la zona lúdica, on Disney desenvoluparà activitats d'entreteniment lligades a l'activitat física.

 Així doncs, els nois i noies que avui han fet la visita han pogut portar a terme un dels tallers de cuina basant-se en la preparació d'una recepta de Maki Vader, amb ingredients com alga nori, alvocat, salmó ,cogombre i salsa de soja. També han tingut un obsequi per la seva participació: un devantal. Ha estat una grata experiència.

 

Entrades relacionades: