Fundació Ramon Noguera rep el suport de la Fundació “la Caixa” i CaixaBank per al projecte “Parcs de Salut”

28-06-2021
L’entitat social rep una aportació econòmica de 20.000 euros de la Fundació “la Caixa” a través de CaixaBank.
El programa Parcs de Salut, que té com a objectiu fomentar la pràctica esportiva entre les persones amb discapacitat intel·lectual com a font de salut i benestar, millorarà la situació de 250 beneficiaris.

La Fundació Ramon Noguera ha rebut al suport de la Fundació “la Caixa” i CaixaBank al seu programa Parcs de Salut que té com a objectiu fomentar la pràctica esportiva entre les persones amb discapacitat com a font de salut i benestar. La Fundació “la Caixa” aportarà 20.000 euros al projecte a través de CaixaBank.

El projecte Parc de Salut preveu la instal·lació de diferents elements de Parc de Salut en tres edificis de la Fundació, a l’edifici ubicat a Girona, concretament a l’avinguda Montilivi on hi ha el Servei de Teràpia Ocupacional, a la residència de Fontajau de Girona i la residència de Sarrià de Ter. La instal·lació d’aquests nous equipaments contribuirà a promoure l’activitat física i l’esport per a totes les persones amb discapacitat intel·lectual dels centres amb l’ajuda dels professionals de l’entitat.

La directora de la Fundació Ramon Noguera, la Sra. Pepita Perich i la directora de banca d’institucions de CaixaBank a Girona, Gemma Batlle, han mostrat la seva satisfacció per la signatura de l'acord. La directora, en nom de la Fundació, ha agraït el suport rebut per la institució a l’hora de poder portar a terme els projectes socials de l’entitat.

Entrades relacionades: