La Lourdes a la Bugaderia

Treballadors del CET en primera persona: Lourdes Masferrer

25-10-2016

Autora: Lourdes Masferrer, treballadora de la Bugaderia.

Sóc la Lourdes Masferrer, tinc 39 anys i porto vuit anys treballant a la fundació. Vaig començar-hi un dilluns 14 d’abril de 2008 a la secció de cuina, on netejava cassoles, termos, i altres estris.

Després, l’agost del mateix any, vaig passar a treballar a la secció de neteges industrials, i això va durar fins el març del 2009.

Finalment, em van passar a la secció on estic actualment, a l’espai lafundació, tant a la botiga com a la bugaderia. Ara per ara, planxo, rento roba i, a vegades, faig de dependenta a la botiga.

En tot aquest temps, he après a estar a la cuina, a netejar, a fer de dependenta, a planxar i a rentar la roba. També cobro i estic assegurada.

Vull donar les gràcies a la gent de la fundació que m’ha acompanyat durant tots aquest anys: Elvira Redondo, Teresa López, Àngela Calvet, Andrés, Teresa, Dolors Serra, els meus companys de feina de botiga, i també a la Pepita Perich i en Joan Bussé.
P.D. Em sento molt valorada perquè em diuen que sé fer molt bé les coses. I a més, que porto vuit anys; això vol dir que estan contents amb mi.

Gràcies per la seva atenció, i per aquests anys, i que duri més.

Article publicat a la Revista Anual de la Fundació Ramon Noguera 2016. Llegir més articles: REVISTA FRN

Si vols donar suport a projectes com aquest, fes-te AMIC DE LA FUNDACIÓ

Entrades relacionades: