La Isabel, al Taller Degustació

Treballadors del CET en primera persona: Isabel Pibernat

20-09-2017

Autora: Isabel Pibernat, treballadora del Taller Degustació.

Abans de començar a treballar a la cafeteria de la Fundació Ramon Noguera havia treballat a la parada del mercat dels meus pares. Quan ells van plegar, vaig estudiar un grau mitjà de comerç i vaig començar el de pastisseria, però em costava trobar feina.

Finalment el 27 d’abril del 2016 vaig entrar a treballar a la fundació a l’espai dedicat a l’hostaleria amb el nom “Taller Degustació laFundació”.

Al principi anava una mica perduda amb això de fer cafès i entrepans però mica en mica vaig anar aprenent i cada vegada em sentia més segura i còmode amb la feina. L’ajuda dels companys va ser molt important per mi, per millorar i sentir-me segura.

Poc temps després em van oferir ser la responsable del torn de tarda. Això em va agradar molt perquè veia que hi confiaven i estaven contents amb la meva feina, però també sentia la pressió i la responsabilitat de fer-ho bé.

L’espai en el que treballo és un espai pensat per ser acollidor, per donar un servei i una atenció directa i personal a les persones que entren. M’agrada molt tenir un tracte agradable amb els clients, ja que venen sovint i els acabes agafant confiança i estima.

Article publicat a la Revista Anual de la Fundació Ramon Noguera 2017. Llegir més articles: REVISTA FRN 2017

Si vols donar suport a projectes com aquest, fes-te AMIC DE LA FUNDACIÓ

Entrades relacionades: