VII trobada d'autogestors

Se celebra a Girona la VII Trobada d'Autogestors de Catalunya

23-10-2016

El 22 d’octubre va tenir lloc a Girona la VII Trobada de grups d’Autogestors de Catalunya, organitzada pels grups d'autogestors Trèvol, de la Fundació Ramon Noguera, i Autopodem, de Fundació Astrid 21, i amb el suport de Dincat.

El tema d’interès d'aquesta edició va ser l’autorepresentació, sota el lema de la trobada "Volem decidir. És el nostre futur!". Com a acte central, va tenir lloc una conferència amb l'associació convidada "Los que no se rinden", de Saragossa. Seguidament, es van fer una sèrie de tallers i un dinar conjunt.

Els grups que van participar a la trobada van ser: Pau i Treva (Fundació MAP), Fundació Estany, Sense fronteres (Centre Assistencial Sant Joan de Déu), Aspronis El Vilar, Vox Nostra (Aura Fundació), Ampans, Ratio, Autogestors d'Igualada de la FAP (Fundació Àuria), Andi (Andi Down Sabadell), Trèvol (Fundació Ramon Noguera), Maresme (Fundació El Maresme), Protagonistes (Associació Sant Tomàs-Parmo), Oasis (Associació Sant Tomàs- Parmo), Autopodem (Fundació Astrid 21), Trenquem barreres (Nostra Fundació Aspros), Sempre endavant (Aprodisca), La nostra veu (Aprodisca) i Diversitat Funcional Sabadell i Comarca.

Entrades relacionades: