Xerrada sobre 'Els drets de les persones amb DI' del grup d'Autogestors de la Fundació

22-05-2023

El passat 15 de maig el grup d’Autogestors de la Fundació van fer una xerrada sobre els drets de les persones amb DI a un grup de companys de la residència de Sarrià de Dalt i Fontajau. La xerrada la van realitzar al centre de Sarrià.

Van poder explicar als seus companys quins són els drets de les persones amb DI, amb l’ajuda de pictogrames i d’una manera molt visual.

L’objectiu del grup d’autogestors és aconseguir que les persones amb discapacitat intel·lectual siguin els seus propis portaveus i protagonistes de la seva vida.

Ha estat creat i està composat per persones amb discapacitat intel·lectual usuaris de la Fundació Ramon Noguera i es van unir per compartir experiències i vivències, idees i projectes de futur, i actualment per poder conscienciar la societat dels drets de les persones amb discapacitat intel·lectual. Les persones amb DI també volem tenir autodeterminació i dret a decidir, poder gestionar les nostres vides, ser els protagonistes i no uns actors secundaris.

A les nostres tertúlies parlen d’economia, política, jardineria, cinema, etc. Els Autogestors Trèvol estan molt decidits a continuar endavant per conscienciar la societat dels nostres drets i treballar per fer créixer el grup en nombre de persones.

 

 

 

Entrades relacionades: