Recollint l'àlbum de la lliga Genuine

Els jugadors del Girona FC Genuine ja tenen els seus cromos

09-10-2020

Després de l'èxit assolit amb la col·lecció virtual de cromos Panini de La Lliga Genuine Santander, la FUNDACIÓN LaLiga y Santander España, juntament amb la col·laboració de Panini, han aconseguit reunir en un format històric com és l'àlbum de Panini, els autèntics protagonistes de La Lliga Genuine Santander, una competición formada per equips de persones amb discapacitat intel·lectual.

Els 36 equips d'aquesta competició, amb els més de 1.000 jugadors de tot l'estat, i els més de 160 entrenadors, es veuran reflectits en aquesta primera edició de la col·lecció oficial de cromos Genuine.

El Girona FC Genuine, que forma part d'aquests 36 equips de La Lliga Genuine, va presentar ahir l'àlbum de cromos a l'estadi Montilivi amb el seu president, en Delfí Geli, i amb tots els jugadors que formen part de l'equip gironí, entre ells quatre provinents de la Fundació Ramon Noguera (en Florín Oneata, l'Adrià Sidera -a la foto de portada-, en Pol Costa i en Martí Portillo), i d'altres entitats com Astrid21, Joncs, Astres, Junts i Endavant i La Fageda, un equip que compta amb el suport de "Fundació la Caixa".

El naixement de l'àlbum es remunta al 7 de novembre de 2019, quan va tenir lloc la presentació oficial de la tercera temporada de la competició, a la seu de Santander Espanya a Madrid. Durant l'acte, que va comptar amb la presència de Javier Tebas, president de LaLiga; Rami Aboukhair, conseller delegat de Santander Espanya; i Vicente del Bosque, ambaixador de La Lliga Genuine Santander, i on es va anunciar la creació de la col·lecció de cromos de la lliga de les veritables estrelles.

El passat mes d'abril durant "La Crida de la Il·lusió", una videoconferència que van mantenir Javier Tebas i Rami Aboukhair, amb els 36 capitans i capitanes dels equips de la competició, va arribar la primera sorpresa. Rami va presentar l'edició virtual de l'àlbum de La Lliga Genuine Santander i va anunciar que s'editaria una versió física per a tots els protagonistes.

Amb aquest àlbum, LaLiga i Santander Espanya volen mantenir viva l'essència dels valors d'aquesta competició i que tots els que ho fan possible tinguin aquest bonic record de la seva participació en la millor lliga de el món.

Entrades relacionades: