Girona FC Genuine

LaLiga Genuine Santander torna a sorprendre en l'arrancada de la segona temporada

19-11-2018

Esportivitat, esforç, il·lusió i integració són els valors a destacar de la 1ª fase de la competició celebrada durant el cap de setmana aTarragona.  Al voltant de 500 jugadors, 120 tècnics i centenars d'aficionats dels diferents equips, hi han participat. Els grans protagonistes han estat el respecte, l'alegria, el bon ambient i el companyerisme entre els trenta equips protagonistes, en uns dies plens a vessar de futbol, gols i esportivitat, destacant la il·lusió dels 12 equips que s'estrenaven a la competició.

Recordem que en aquesta competició hi juga l'equip Girona FC Genuine, en el qual hi ha jugadors que són esportistes i usuaris de la Fundació Ramon Noguera.

La col·laboració de més de 300 voluntaris va contribuir a l'òptima organització d'aquesta primera fase, així com el suport incondicional dels representantes de clubs, instituciones, marques associades, personalitats del món del futbol i l'esport, famílies i nombroso aficionats que es van desplaçar fins el Complex Esportiu Futbol Salou per compartir unes jornades plenes de valors. 

Els partits van culminar el diumenge amb l'acte d'entrega de medalles, al qual van assistir Josep Maria Andreu, president del Gimnàstic de Tarragona; Xabi Prieto, embaixador de LaLiga; Olga de la Fuente, directora de Fundación LaLiga; Luis Gil, director de Competiciones y Oficina del Jugador de LaLiga, Juan Carlos Díaz, director Comercial i Marketing de LaLiga; Conxita Esteve, coordinadora de LaLiga Genuine Santander; Rodrigo Cannaval, director Producción BASF Española; Eugenio Ramírez Martínez, director provincial de Tarragona de Banco Santander i José María Panicello, director d'estratègia de Cataluña del Banc Santander.

Aquesta primera fase, que ha servit per mesurar el nivell dels equips i fer els grups de la segona temporada de forma equitativa, no puntuarà a la classificació final de la competició. Sí puntuarà a partir de la segona fase que es dividirà en dues seus: Còrdova (18, 19 i 20 de gener) i La Corunya (1, 2 i 3 de febrer).

 

Entrades relacionades: