firma del conveni

L’Obra Social 'la Caixa' ens atorga un ajut de 2.500 euros per al projecte 'Formar per ocupar'

07-06-2019

L’Obra Social “la Caixa” atorga un ajut de 2.500 euros a la Fundació Ramon Noguera per al projecte “Formar per ocupar”. Aquest ajut permetrà comprar el material necessari per poder impartir formació en la modalitat de Certificat de Professionalitat.

Girona, 4 de juny de 2019.- “Formar per ocupar” és un projecte formatiu impulsat des del servei d’Orientació i Ocupació de l’àrea laboral del Grup Fundació Ramon Noguera que permetrà donar noves oportunitats i millorar l’ocupabilitat de persones amb discapacitat intel·lectual gràcies a un programa de formació en Operacions Auxiliars de Comerç certificat per Servei d’Ocupació de Catalunya.

Aquest projecte formatiu ofereix noves oportunitats a persones amb discapacitat intel·lectual ja que es tracta d’una formació reglada i professional adaptada per a aquest col·lectiu de persones i l’oferta formativa, en aquest sentit, és limitada a Catalunya. El programa preveu formar inicialment a 15 persones mitjançant un curs de 270 hores, amb l’objectiu final d’inserir-les al mercat laboral ordinari.

El Grup Fundació Ramon Noguera està especialitzat en la creació i gestió de centres i serveis adreçats a persones amb discapacitat intel·lectual i a infants amb trastorns del desenvolupament a la comarca del Gironès. Atén a més de 1.000 persones al llarg de l’any i dona ocupació a 200 persones amb discapacitat.

Entrades relacionades: