Signem un conveni de col·laboració amb l'Associació d'Hostaleria, Turisme i Restauració de Girona

19-06-2022

El passat dimarts 17 de maig, el Sr. Josep Carreras, com a President de l’AHTRG, i la Sra. Pepita Perich, com a gerent de la Fundació Ramon Noguera, varen signar un conveni de col·laboració entre ambdues entitats.

La Fundació Ramon Noguera, amb una extensa  trajectòria i un ampli reconeixement civil en l’àmbit de la inserció sociolaboral, treballa per garantir els drets de les persones amb discapacitat intel·lectual i millorar la seva qualitat de vida, i la de les seves famílies, per contribuir a la creació d’una societat més solidària i inclusiva. L'hostaleria és un dels àmbits que gestiona la fundació amb l'objectiu de generar llocs de treball, i es concreta en els següents establiments: el cafè-restaurant La Rosaleda Jardí Degustació i la cafeteria Taller Degustació, a més d'oferir serveis de càtering per a empreses i organitzacions.

Per part de l´AHTRG, seguint amb la ferma voluntat d'ampliar la vessant més social i solidària de l'organització, així com poder donar més serveis als Associats, han signat aquest conveni de col·laboració amb la Fundació Ramon Noguera per oferir intermediació laboral, suport i acompanyament, formació i accés a llocs de treball, així com tots els serveis que ofereixen totes les empreses que formen part de la fundació.  

Així doncs, amb la signatura d´aquest conveni, ambdues entitats cerquen establir una estreta coordinació i cooperació de les institucions, especialment en l´àmbit de la intermediació laboral, formació i accés i manteniment de llocs de treball.

Entrades relacionades: