un moment de la setmana de l'activitat física i la salut

Vídeo del projecte Erasmus+ IN4ALL

31-05-2018

Com ja us vam explicar el mes de març, IN4ALL és un projecte Erasmus+ que la Fundació Ramon Noguera treballa a nivell europeu en col·laboració amb 3 entitats socials més: Primavera 85, d'Itàlia, Rotonde, de Bèlgica i APGA, d'Eslovènia. L’objectiu principal del projecte és promoure la inclusió social de persones amb discapacitat a través de la pràctica de l’activitat física saludable i l’activitat esportiva.

La finalitat de totes les organitzacions participants és donar suport a grups vulnerables i cada una, a través de l’esport i l’activitat física, té una aproximació concreta per assolir-ho. L’intercanvi d’experiències i bones pràctiques de cada entitat participant incrementarà el coneixement i la consciència sobre la situació actual de l’esport en els grups més vulnerables (especialment de persones amb discapacitat).

El projecte, de 18 mesos de durada, planteja les següents reunions transnacionals en les quals s’aprofitarà per mostrar la forma com s’aborda la pràctica de l’esport i l’activitat física en el col·lectiu de persones amb discapacitat:

-  IN4ALL SETMANA MUNDIAL DE L'ACTIVITAT FÍSICA. Aquesta activitat es va desenvolupar a Girona del 3 al 6 d'abril de 2018, i és d'on ha sortit un vídeo que ara us presentem.

Les activitats que queden:

- IN4ALL TURISME ESPORTIU ACCESSIBLE. Vicenza, Itàlia. Setembre / Octubre 2018. Primavera 85 provarà diferents activitats de turisme esportiu  i mostrarà la seva aproximació de la inclusió a través de la mobilitat sostenible. S’organitzaran sessions de debat i es farà la segona reunió de progrés del projecte.

- IN4ALL TORNEIG DE NETBALL COMUNITARI. Brasschaats, Bèlgica. Juny 2019. Rotonde organitzarà un torneig de netball on tothom estarà convidat a participar. S’abordaran consells i trucs pels entrenadors, i es farà la reunió final i conclusions del projecte.

APGA acompanyarà tots els esdeveniments aportant expertesa en monitorització i avaluació d’activitats esportives, activitat física i salut.

Si voleu estar atents a les novetats, consulteu la web d'IN4ALL 

Entrades relacionades: