Jordi Galià reb el xec de 300€

Últim guanyador del sorteig de 300€ entre els treballadors que tenen la Targeta Solidària

27-06-2016

Per premiar els treballadors per la seva vinculació amb el projecte Targeta Solidària, en col·laboració amb Catalunya Caixa, la Fundació Ramon Noguera va organitzar una sèrie de tres sorteigs de 300€ durant els mesos d'abril, maig i juny per a tots aquells que han domiciliat la nòmina a l'entitat bancària i han sol·licitat la targeta.

Dijous 23 de juny, dos representants del Comitè de Treballadors, Ma. Àngels Alejandre (Fundació Montilivi) i Arcada Casañas (Fundació Mas Xirgu) van ser els encarregats de seleccionar la tercera i última butlleta premiada, i el guanyador ha estat Jordi Galià, treballador de la secció de Jardineria. Felicitem el premiat i esperem que gaudeixi d'aquest regal.

El juny de 2015 la Fundació Ramon Noguera i CatalunyaCaixa, en la seva línia de compromís amb el teixit social català, el territori i les seves institucions, van firmar un acord de col·laboració en virtut del qual els treballadors de l'entitat social podien tenir accés a una targeta personalitzada amb avantatges en el marc del projecte “Targeta Solidària”. El conveni, a més, va preveure que CatalunyaCaixa faria entrega del 0,07% de la facturació global d’aquestes targetes a la Fundació Ramon Noguera per tal de col·laborar en l’impuls dels seus projectes socials.

Fruit del conveni amb Catalunya Caixa, altres avantatges de què disposen els treballadors de la Fundació Ramon Noguera són la personalització de la “Targeta Solidària” amb la imatge de l’entitat, una gestió personalitzada a través de professionals experts, accés a comptes i dipòsits amb condicions preferents i tarifes especials en els serveis bancaris bàsics i en assegurances, entre d’altres. 

La relació entre CatalunyaCaixa i la Fundació Ramon Noguera no és nova; ja el juny de l’any passat CatalunyaCaixa va seleccionar el projecte d’innovació per a la projecció futura del Centre Especial de Treball per a destinar-hi l’ajut econòmic que l’entitat financera va assignar el 2014 a programes d’inserció laboral a Girona.

Entrades relacionades: