L'Àlex pintant una rosa de Sant Jordi

Per Sant Jordi, a més de roses, per primer cop també vendrem llibres

17-04-2019

Un any més, per la Diada de Sant Jordi, vendrem roses fetes a mà i, enguany, per primer cop, també llibres. Els nois i noies dels centres ocupacionals seran els encarregats de vendre les més de 2.500 de roses que hem elaborat artesanalment des de principis d’any. Com és habitual, tindran parada a les places Catalunya de Girona i de Llagostera.

Els llibres que vendrem per primera vegada a les parades s'emmarquen en el projecte Rebooks, una iniciativa impulsada des del passat mes de febrer pel Grup Èxit, format per l’empresa d’inserció de Càritas (Ecosol), la Fundació Drissa i la Fundació Ramon Noguera, amb l’objectiu d’oferir noves vies d’inserció laboral a persones vulnerables mitjançant la recollida, reciclatge i venda de llibres de segona mà.

Els llibres es posaran a la venda a preus molt assequibles: un costarà tres euros; dos es vendran al  preu de cinc euros i qui vulgui podrà endur-se cinc llibres a casa per només deu euros. A banda de les parades que tindrem a la plaça Catalunya de Girona i a la de Llagostera, els llibres també es poden adquirir al Taller Degustació lafundació, al costat del Rentat de Cotxes de Mas Xirgu.

Pel que fa a les roses, posem a la venda dos models (gran i petita) de color vermell amb un embolcall de color blanc i amb una cinta amb la senyera. Les flors estan fetes de cartró-pedra, són perdurables al llarg del temps i estan pintades a mà amb dedicació i cura per les persones amb discapacitat intel·lectual usuàries dels centres ocupacionals de l’entitat.

Les roses més grans, de 40 cm, estaran disponibles a un preu de 6 euros, mentre que les petites, d’entre 15 i 20 cm, valdran 3 euros. Les flors també es podran adquirir a la botiga lafundació de Mas Xirgu i al restaurant La Rosaleda Jardí Degustació, de la Devesa de Girona, dos projectes d'ocupació de persones amb discapacitat de la Fundació Ramon Noguera. 

Entrades relacionades: