L'Àlex pintant una rosa de Sant Jordi

La nostra rosa de Sant Jordi es venen a diferents punts de Girona i Llagostera

23-04-2018

 Una llaçada de ràfia amb la senyera, la proposta per aquesta edició

Les nostres roses fetes a mà es venen, com sempre, durant la Diada de Sant Jordi, el dilluns 23 d'abril. En aquesta ocasió, hem presentat un nou model de rosa de mida gran o petita de color vermell enllaçada amb una ràfia amb la senyera. Les flors estan fetes de cartró-pedra, són perdurables al llarg del temps i estan pintades a mà amb dedicació i cura per les persones amb discapacitat intel·lectual usuàries dels centres ocupacionals de l’entitat. Com cada any, es poden adquirir a les nostres parades de Plaça Catalunya de Girona i Llagostera.

Els compradors poden escollir entre dues mides de roses. Les de mida gran, de 40 cm, estaran disponibles a un preu de 6 euros, mentre que les de mida petita, de 15 cm, valdran 3 euros. Tots els beneficis que s’obtindran de la Diada es destinaran als projectes socials que la Fundació porta a terme durant l’any.

Com a novetat, en aquesta ocasió les roses també es podien adquirir prèviament a la botiga de la Fundació del polígon Mas Xirgu i al cafè restaurant La Rosaleda del Parc de la Devesa –el diumenge 22– coincidint amb el cicle de vermuts musicals que tenen lloc cada diumenge al migdia. Els nois i noies usuaris de l’entitat, a més d’elaborar les flors, també són els encarregats de vendre les més de 2.500 unitats que s’han produït artesanalment des de principis d’any.

Entrades relacionades: